• Въпроси за игрта, развалящи кефа
Обратно в Съдържанието


(ВНИМАНИЕ, има вероятност често задаваните въпроси по-долу да съдържат информация, която може да развали удоволствието ви от играта, така че, ако искате сами да откривате неща, по-добре не четете по-нататък. Това не е точно упътване. Това е по-скоро 'помогни си сам' информация.)
1. За какво са бисерите?
Бисерите са магически портали към бъдещето. Ако се взреш в дълбините на бисера можеш да видиш това, което предстои да се случи.
Верно ли? Надяваме се, че не!
Много хора обичат тези малки бисерчета и са готови да заменят разни неща за тях. Барамнът в местната кръчма е направо специалист.

2. Как се добиват бисерите?
Тичай към мините!!
Въсщност, не можеш да ги изкопаеш. (Е, можеш, но само ако имаш достатъчно късмет да попаднеш на мина. Внимавай, обаче, мините могат да бъдат много опасни места.) Бисери могат да се намерят в гората по време на 'специалните събития', които се случват напълно произволно - ако играеш достатъчно често, няма начин да не намериш поне един от тях. Случва се много рядко да добиеш бисери и по време на битки в гората.

3. Как така някой хора имат много точки живот в ниско ниво?
Щото са по-големи от теб.
Не, сериозно ти говоря те *са* по-големи от теб. И ти ще пораснеш някой ден.

4. Хей, това има ли нещо общо с титлите?
Ама разбира се!
Истината е, че всеки път когато убиеш дракон се връщаш в първо ниво. Ако убиеш дракона определен брой пъти, ще получиш нова титла. Така че, играчи в ниско ниво, но с различни титли са имали възможността да се развиват повече. (виж Залата на Славата)

5. Какво е бонус?
Това е предпочитаната от нас марка за прах за пране.
Ти да не би да си помисли, че това е някакъв вид временна или постоянна промяна на статистиките на героят ти в положителна или отрицателна светлина? Хм, интересно!

6. Защо този старец продължава да ме удря с Красива/Грозна пръчка в гората?
Приличаш на плашило!
Това е едно от специалните събития, по време на което можеш да получиш или изгубиш чар.

7. Добре... , а защо ми е чар?
Да сваляш гаджета.
Всъщност, *това* е идеята. Посети Глиганската Глава и ще разбереш за какво става въпрос. Колкото повече чар имаш, толкова по-голям ще бъде успеха ти с другия пол.

8. Значи, срещнах стареца в гората и той ме удари с Грозната Пръчка, но ми каза, че съм по-грозен и от пръчката и ТЯ загуби точка чар. Какво става тук?
Очевадно си най-малко привлекателният човек на земята. И ако си и човекът, който *задава* този въпрос, значи си и най-тъпият. Защо не вземеш да си раздвижиш малко сивите мозъчни клетки, а? Ама наистина.
Както и да е, вече установихме, че си най-тъпият, за това ето ти отговора: това значи, че до момента имаш нула точки чар.

9. Как да си проверявам чара?
Хвърляйте по един поглед на огледалото от време на време.
Майтап бе, Уили - няма никакво огледало. Ще трябва да питате някой приятел как изглеждате днес - отговорите няма да са много ясни, но ще ви дадат поне някаква представа за външния ви вид.

10. Кое е това Ръководство?
Свети danbi и Валкирия Pax отговярят за този FAQ и цялата игра, така че ако нещо се прецака можете да споменавате роднините им от женски пол и до девето коляно. Те отговарят общо взето за всичко. За да се свържеш с тях или с някой от най-доверините им хора използвай Молба за Помощ.

11. А те как, изобщо, са станали толкова привлекателни?
Използват много саморъчни помади, милички!!! Свети danbi и Валкирия Pax си имат специална рецепта, която се предава от поколения от големите админи на малките им админчета.

Обратно в Съдържанието
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons License.
Game Design and Code: Copyright © 2002-2005, Eric Stevens & JT Traub, © 2006-2007, Dragonprime Development Team
Design: Jade Template © Josh Canning 2004 of HFS